All about Cyprus

We are not only a directory, whatever you need to know about the island can be found in our information guides!


Cyprus Business Owners

Get your business listed on Finding Cyprus today with a free basic listing or premium listing from as little as 53 cents a day!

 
Find more Information
   
   Add your Business   
 
       

Finding Cyprus Discount Club

Η νέα μας κάρτα έκπτωσης που διαθέτουμε σε πολλούς λιανοπωλητές και επιχειρήσεις στις περιοχές Πάφου και Λεμεσού με την οποία σύντομα θα ακολουθήσουμε σε όλη την Κύπρο.
Εκπτώσεις που κυμαίνονται από 5% έως 30% ή ένα σταθερό ποσό επιλογής σας.

FCDiscountCard

Select your area below to find businesses near you that accept our card.

Paphos   Limassol   Larnaca   Nicosia   Famagusta

 

Το κόστος της κάρτας;

Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ!

Τι προσφέρει;

Η έκπτωση κυμαίνεται από 5% έως 30%, μερικοί λιανοπωλητές προσφέρουν ένα καθορισμένο ποσό υπηρεσιών ή αγαθών. Ορισμένοι προσφέρουν μόνο έκπτωση ή μέρος από το σύνολο της σειράς υπηρεσιών ή προϊόντων τους.

Έχουμε μια διευρυμένη λίστα λιανοπωλητών στο πρόγραμμα, οπότε κάντε κλικ στην εικόνα της κάρτας στην κορυφή και δείτε τι μπορείτε να πάρετε στη καλύτερη πιο πιθανή τιμή.

Λήψη κάρτας

Οι επιχειρηματίες και οι ειδικοί προμηθευτές θα αυτοματοποιήσουν την κάρτα & με ένα απλό έντυπο για τα στοιχεία σας. Η κάρτα είναι εντελώς δωρεάν.

Απλώς το χρησιμοποιείτε στις επιχειρήσεις που είτε εμφανίζουν το ειδικό σήμα στα παράθυρά τους είτε ελέγξτε την ηλεκτρονική λίστα των επιχειρήσεων κάνοντας κλικ στην εικόνα της κάρτας παραπάνω και λάβετε τις εκπτώσεις σας.

Ελέγξτε τον ηλεκτρονικό μας κατάλογο των επιχειρήσεων για να μάθετε από πού να πάρετε μια κάρτα ή Κάντε κλικ εδώ για να παραγγείλετε την κάρτα σας online..

Finding Cyprus.com, ο κύριος χορηγός της εκπομπής “Tansmission” 15:00-17:00 στο Rock Fm, τον No1 Ραδιοφωνικό σταθμό στην περιοχή. Μπορείτε να ακούσετε τις διαφημίσεις μας που προωθούν το νέο σύστημα κάρτας έκπτωσης.

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ:

Για τους εμπόρους λιανικής πώλησης που πρόκειται να συμπεριληφθούν στο σύστημα υπάρχει μικρή χρέωση €50, είτε για τους 3/6/9/ ή 12 μήνες, που συμφωνείτε να συμμετάσχετε στο πρόγραμμα. Για την εύρεση της Cyprus Premium listing cutomers είναι εντελώς δωρεάν! Αν αργότερα ενταχθείτε στην λίστα της Κύπρου ως επιχείρηση υψηλής ποιότητας ή αναβαθμίσετε την δωρεάν καταχώρησή σας, τότε θα λάβουμε τα €50 από την premium τιμή σας.

Και φυσικά, εάν δεν είστε εγγεγραμμένοι στο Finding Cyprus, θα σας αναφέρουμε δωρεάν. Επικοινωνήστε μαζί μας ή κάντε κλικ στο log in / Register above και προσθέστε την επιχείρησή σας και θα ενταχθείτε μέλος σε λίγα μόνο λεπτά. Όταν ολοκληρωθεί, ενημερώστε μας εάν θέλετε να είστε στο σύστημα της Εκπτωτικής Κάρτας.

Για πληροφορίες επικοινωνήστε στα παρακάτω:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Τόνυ Φέλλας: +357 96392523 / Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Στεφανία Δράκου : +357 99163181 Εmail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

*Όροι και προϋποθέσεις για τη χρήση της κάρτας μπορείτε να βρείτε εδώ

weathernews

Follow these steps

­
Create an Account
Click here or at the top account menu to create your free account and get started.
­
Free or Premium listing?
Choose if you want a free or Premium listing and how you want to pay if Premium
­
Post your Listing
Select a category, add on the map, add images etc and once approved you are listed!

Featured Partners

© 2024 Finding Cyprus - Hosted and Maintained by Chicsystems